2013-ban kerültem a konyhába, hogy korszerűsítsem a sütési szokásokat, és lehetővé tegyem azok számára is a sütemények fogyasztását, akiknek eddig mellőzniük kellett. Több háziasszonnyal is kipróbálunk időnként olyan klasszikus recepteket, amiket még nagymamájuktól, édesanyjuktól tanultak, de segítségemmel ezeknek a recepteknek új elkészítési módjait fedezhetik fel.
Különösen azoknak az édesszájúaknak vagyok nagy barátja, akik szeretnének figyelni az alakjukra, mert Xilittel akár 40%-kal is csökkenthető a kalóriabevitel.
A hely, ahol főzök
Szerencsés vagyok, mert a modern konyhákban éppen olyan otthonosan mozgok, mint a hagyományos konyhákban. Fontos számomra, hogy természetesen anyagokat használjak a főzés, sütés során, de figyelek a változatosságra is. Kedvenceim a desszertek, édességek, de minden ételt szeretek, amibe egy kicsit is kell valamilyen édes hozzávaló.
Ars poetica a konyhában
Az étkezés nagyon fontos része a desszert. Úgy gondolom, hogy nem kell lemondanunk a finomságokról akkor sem, ha nem használhatunk cukrot, hanem a megfelelő cukor-helyettesítővel, a Xilittel ismét felfedezhetjük receptjeinket. Szeretném, ha ez minél több emberhez eljutna és minél többen fedeznék fel a régi recepteket egy új hozzávalóval. (x)