13 éves korban készítettem el az első önálló süteményemet, de már korábban is ott "sertepertéltem" Édesanyám és Nagynénéim mellett a konyhában. Anyukám tanított meg a sütés-főzés minden csínjára-bínjára és a konyhaművészet szeretetére.
A hely, ahol főzök
Pécs
Ars poetica a konyhában
Finom ételeket csakis szeretettel, az ízeket és az evést élvezve lehet sütni-főzni.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.