Cafika adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

a konyhában mindig is szerettem sündörögni, és aztán lassan lassan ezt is, azt is elkészítettem, hobbim a sütés , de fözni is szeretek. 2009 szeptember végén, cöliákiát állapítottak meg nálam, és közben kiderült, hogy kisbabát várok. egyszerre volt öröm és bánat.azóta megbékéltem a gondolattal, elvégre is lisztérzékeny vagyok, és nem beteg. a kis csöppség is ismerkedik már az ízek világával. a lisztérzékenység miatt sokmindent ujra kellett értékelnem az életemben, a fözés - sütés szempontjábol pedig rengeteg új dolgot tanultam, és mára újra örömet okoz kisérletezni a konyhában. remélem sorstársaimnak örömet szereznek a receptek.  

A hely, ahol főzök

Otthonomban, Merano - Olaszország Ha anyukámat meglátogatjuk, Komárno  - Szlovákia Ha anyósomékhoz megyünk, Lecce - Olaszország  

Ars poetica a konyhában

Kizárólag  gluténmentes! Mediterrán konyha :) a főzés nem matimetika, nem kell (olyan) komolyan venni :-) abból még nem lesz baj, ha hozzáadunk, vagy ha elveszünk belőle. sőt ez a szép benne, igy lehet sokfélét, sokféleképpen elkésziteni !! a sütésnél azért jobb ha pontosabbak vagyunk :-)

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.