#

RosaCooksamburgPlatz

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2010.05.05

RosaCooksamburgPlatz adatai

Mióta főzök

Egyetemista korom óta, azaz kb. 2008-ban kezdtem újabbnál újabb dolgokat kiprobálni, megtalálni azokat az alapanyagaokat amelyekkel előszeretettel dolgozok. Egy éves Európa körútamon még több új receptel, alapanyaggal, fűszerrel találkoztam. Legtöbbször az utazásaim soran inspirálódok vagy azoktól az emberektől akiket befogadok a "kanapémra".

A hely, ahol főzök

Többnyire Marosvásárhely és a világ különböző városai. Legutóbb pl. Berlinben, a Restaurant Day keretén belül.

Ars poetica a konyhában

Még nem fogalmazodott meg....

További cikkek

Top Receptek

Tradicionális gulyásleves

Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...