#

siklitimi

  • receptjei: 41
  • regisztrált: 2010.04.08

siklitimi adatai

Rólam

29 éve élek boldog házasságban a férjemmel, van egy 21 éves fiúnk, Bence. Nagyon szeretek a konyhában tenni-venni, s ennek a kér fiú örül a legjobban, mert igyekszem őket mindig meglepni valamivel. Nem vagyok egyik konyhai irányzat vagy étkezés elkötelezett híve sem, de azért megpróbálok változatos, és egészséges ételeket az asztalra tenni, még akkor is, ha ez nem feltétlenül a bőr nélkül sült csirkecombot jelenti:-) Szerencsések vagyunk, mert mindenféle főzelék, párolt vagy sült zöldség is napirenden van nálunk a húsok mellett, de szivesen főzök tésztaféléket, leveseket, egytál ételeket is.

Hobbik

gyöngyékszerek készítése, gobelin-és keresztszemes hímzés, olvas

Mióta főzök

Egész fiatalon, alig húsz évesen már önállóan álltam a saját konyhámban. Azóta talán nem is nagyon akadt olyan nap, hogy ne készítettem volna valami meleg ételt vagy süteményt a családnak.

A hely, ahol főzök

A saját kis konyhám.

Ars poetica a konyhában

Jót csak jó alapanyagokból lehet készíteni, bár ez nem mindig a csillagászati összegű luxusárut jelenti. Kis ügyességgel, leleményességgel érdekes dolgokat lehet kihozni a különféle alapanyagokból még hó végén is.

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?