#

Smaragd konyha

  • receptjei: 149
  • regisztrált: 2014.05.04

Smaragd konyha adatai

Rólam

ÉN MÁR 46 ÉVE FŐZÖK SÜTÖK! 10éves koromban kezdtem mikor is a konyhában édesanyám segitségével megtanultam főzni. Az első megtanult konyhai tudományom az volt hogy kell az egész csirkét feldarabolni, megmosni, konyhakésszé tenni. Ezek után jött a rizs megmosása,megpiritása,... levesbe cérnametélt gyúrása, sodrása, vágása...tyúkhús leves főzése... rétestészta kihúzása tökéletes szakadásnélkülire!..hát ésmég a sokféle trükk, praktika, hagyomány ezt mind magamban őrzöm és adom tovább lányaimnak. Gondoltam megosztom veletek is néhány étel receptemet, melyet mindig és minden körülmények között teljes szivel lékekkel szeretettel készitek mind a családnak és a vendégeimnek.

Hobbik

zenehallgatás,olvasás, sütés, főzés

Mióta főzök

ÉN MÁR 46 ÉVE FŐZÖK SÜTÖK! 10éves koromban kezdtem, mikor is a konyhában édesanyám segítségével megtanultam főzni. Az első megtanult konyhai tudományom az volt, hogy kell az egész csirkét feldarabolni, megmosni, konyhakésszé tenni. Ezek után jött a rizs megmosása, megpirítása,... levesbe cérnametélt gyúrása, sodrása, vágása...tyúkhús leves főzése... rétestészta kihúzása tökéletes szakadásnélkülire!..hát és még a sokféle trükk, praktika, hagyomány, ezt mind magamban őrzöm és adom tovább lányaimnak. Gondoltam, megosztom veletek is néhány étel receptemet, melyet mindig és minden körülmények között teljes szívvel, lékekkel, szeretettel készítek mind a családnak és a vendégeimnek.

A hely, ahol főzök

Otthon és a lányomnál

Ars poetica a konyhában

Sütni főzni egyaránt szeretek családom és magam számára minden nap. Barátaim, ha vendégségbe jönnek, akkor többféle ételt készítek. Fontosnak tartom a hagyományok szerinti főzést, sütést, de szívesen kipróbálom az újdonságokat is, lehet ez tenger gyümölcsei leves, vagy akár az élesztő nélküli pizza tészta, stb...  Az ételek elkészítését másnapra nem szoktam tervezni. Mindig aznap amit szívesen fogyasztanék én és a családom akkor döntöm el mit főzök.

További cikkek