Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Néha annyira utálok főzni, akkor amikor muszáj..., de legtöbbször örömet és kikapcsolódást okoz. Azt szoktam mondani, hogy 8 évig mást sem tanultam csak sütni-főzni és azt, hogy ezt a tudást hogyan adhatom át másoknak. (érettségi: vendéglátóipari, diploma: vendéglátó-szakoktató). Már nem "hivatásból" főzök, mást dolgozom, de még mindig szeretem.
Kis túlzással azt szoktam mondani, hogy 8 évig mást sem tanultam csak sütni-főzni. Közép és felsőfokú tanulmányaimat is vendéglátóipari szakon folytattam. Már nem főzök "hivatásból", más területen dolgozom, de még mindig szeretem. Mióta is? Kb. 28 éve!
Már csak otthon, néha másoknál.
Nyitott vagyok minden újra, egészségesre, bio-ra, de nem feledem a hagyományt és a tradíciókat.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ha szeretnéd, hogy gyönyörű és hosszú legyen a hajad, akkor ezeket az olajokat vesd be a változás érdekében.
Ha morzsasütit sütünk, bármilyen gyümölcsöt felhasználhatunk hozzá: nyáron ilyen szempontból kifejezetten jó dolgunk van, ugyanis egymást érik az ízes alapanyagok.