Mióta főzök? Szerintem mindig is kotnyeleskedtem a konyhában, már kiskoromban is. De egy jó pár éve talán komolyabban is tevékenykedek :)
A hely, ahol főzök
Itthon főzőcskézek, a szülői házban (egyenlőre), kinn benn.
Ars poetica a konyhában
Én alapvetően próbálok szénhidrátcsökkentett ételeket főzni, sütni. Már diétázok vagy 5-6 éve, csak az a baj, hogy édesszájú is vagyok, és kevés olyan recept van, ami passzolna ehhez a diétához, talán segíthetek nektek egy-egy tippel, lassacskán.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.