Közösségi felháborodás miatt eltakarták a malacsütést az egyik adventi vásárban
A kordonozás után sem csillapodtak a kedélyek, így most a hely a Facebook-oldaláért küzd.
Olvasás, sportok.
Több mint 20 éve kezdtem "kényszer szakácsként".:) E hosszú praxis alatt megszerettem a főzést-sütést, sokféle alapanyagot kipróbáltam, szeretek kísérletezni, a reformkonyhát és a hagyományost egyaránt. Több évet dolgoztam Olaszországban, és közben nagy hódolója lettem az olasz konyhának (is), szeretem a tésztaféléket és a zöldséges ételeket. Desszerteket, süteményeket saját magam találom ki, általában a rendelkezésemre álló (maradék) alapanyagokból, de természetesen célirányosan is vásárolok, ha vendégeket várunk.:)
Saját konyha, de tanult vendéglátós is vagyok, remélem, egy napon saját éttermemben is bemutathatom kreativitásomat.
Szívvel lélekkel, mindent bele! :) FŰSZEREK!!! ...száműztem a konyhából az ételízesítőt... xD
A kordonozás után sem csillapodtak a kedélyek, így most a hely a Facebook-oldaláért küzd.
A karácsony előtti időszakban nem árt, ha kicsit visszafogjuk magunkat, ami a napi étkezés költségeit illeti: van és lesz is még elég kiadásunk! Főzzünk belsőségből, szezonális zöldségekből, vagy csökkentsük az adagokat. És nem kell három fogás egy napra!
Nem minden friss élelmiszer jobb automatikusan, mint a fagyasztott változat. Különösen a szezonon kívüli zöldségek és gyümölcsök esetén a fagyasztott opció lehet egészségesebb, olcsóbb és praktikusabb választás.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...