Mit főzzek ma? Babgulyás, mákos tészta és fűszeres bubble tea...
Menzásra hangolt, de újító desszertjével nem várt fordulatot vesz a mai menünk!
Már - szinte - gyermekkorom óta sütök - főzök, imádok a konyhában tüsténkedni, új ételeket kitalálni, s meglepni velük családomat, barátaimat, kollégáimat! Nagyon sok képes receptem létezik, csak ide még nem töltöttem fel egyiket sem! Gondoltam, éppen eljött az ideje, hogy elkezdjem! Bízom benne, sokan találnak majd kedvükre valót közöttük!
A család számára készítem étkeimet, nagy örömükre! Szeretek játszani az ízekkel, s kitalálni saját ötlettől vezérelve új ételeket, a saját elképzelésem alapján! Természetesen barátok, ismerősök, kollégák is fogyasztottak már alkotásaimból, s igencsak elnyerte tetszésüket!
Sütni - főzni, csak szívvel, lélekkel lehet!
Menzásra hangolt, de újító desszertjével nem várt fordulatot vesz a mai menünk!
50 év felett az emésztőrendszer érzékenyebbé válhat, és a túlzott rostbevitel puffadást, görcsöket vagy akár felszívódási problémákat is okozhat. Szerencsére van egy finom ital, mellyel elkerülhetjük ezt a problémát, miközben megfelelő mennyiségű rostot viszünk be.
A hússütés sajnos nem olyan folyamat, amit nem lehet elrontani: cipőtalp keménységű, és/vagy túlfűszerezett, nem megfelelően átsült húsokra senki se vágyik. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat.
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...