Nagyjából, mióta új ciklusba léptünk a maják szerint.. hmm... talán lehet összefüggés?
A hely, ahol főzök
Ahol van ehhez szükséges kiépített infrastruktúra...
Ars poetica a konyhában
Egészségmegőrzés, környezettudatosság, precizitás és józan ész. Nagyjából ez jellemez minden általam végzett tevékenységet.
A konyhai gyakorlatban ez erre fordítható: nem eszek szemetet, nem termelek felesleges szemetet, nem "adok ki a kezem közül" szemetet, és nem követek ész nélkül mindenféle "szemetet".
Kezdőként próbálok minél több új ízt kipróbálni. Szeretem tiszteletben tartani a régi, nagy múltú recepteket, és meghagyni, életben tartani azokat eredeti formájukban.
Itt az ideje, hogy megdolgoztasd egy kicsit az agyadat egy szuper képrejtvénnyel! Ezúttal egy részletre vagyunk kiváncsiak. Találd meg, mi nem stimmel a képen!
A tunkolás művészetét a legtöbbször a húsos raguknak és pörkölteknek tartjuk fenn, pedig megannyi olyan zöldségragu akad, amiben szintén nagy élmény megfürdetni egy szelet kenyeret. Például az alábbiakban.