#

Becsei Ágnes

  • receptjei: 100
  • regisztrált: 2010.02.23

Becsei Ágnes adatai

Hobbik

Főzés, sütés, kirándulás, sétálás, Tv-zés, olvasás, netezés

Mióta főzök

Az általános iskola után tanultam pár évig cukrászatot, de aztán abbahagytam mert nem tetszett. Viszont amikor már én dönthettem el, hogy mikor mit készítsek, az már teljesen más megvilágításba helyezte a süteményekhez és ételekhez való hozzáállásomat. Ahogy születtek a gyerekeink, egyre több lökést adtak, hogy minél több finomságot kreáljak itthon. Hétköznap leggyakrabban leveseket vagy egytálételeket szeretek készíteni, de hétvégén mind a hetünknek húsokat, több fogásos ebédeket, desszerteket, krémeket, apró sütiket. Rengeteg receptem van itthon, és a netet is szívesen bújom. Szeretem átvariálni is a recepteket a magunk ízlése szerint, vagy csak aládolgozom a férjem kezének, amikor ő főzöcskézik itthon. Szeretek főzni receptből is, de a fejecskémből is kipattannak csodás gondolatok. Imádok sütni is, különböző süteményeket. Több, mint 10 éve nem rendeljük a szülinapi tortákat, hanem én készítem itthon. 2022. októberében született meg ötödik gyermekünk, de még pocakkal együtt is szívesen sürögtem-forogtam a konyhában. Pár éve megszereztem a szakács és cukrász végzettséget. 😊

A hely, ahol főzök

A saját konyhámban, amit szeretek birtokba venni, hol egyedül, hol a férjemmel, de van hogy a gyerekekkel együtt, és isteni dolgokat készítünk ott. :)

Ars poetica a konyhában

Gyorsan, egyszerűen valamit, esetleg még néha egészségeset is. :) De az sem baj, ha órákig tart, csak legyen isteni a végeredmény!

További cikkek