#

zsuzsi08

  • receptjei: 0
  • regisztrált: 2012.09.15

zsuzsi08 adatai

Rólam

Érdeklődési köröm: kultúra (irodalom, színház, komolyzene), utazás, vallás, egészséges táplálkozás-konyhaművészet-receptek(Főzni csak egy kicsit tudok, mert még csak nemrég kezdtem. viszont nagyon finom süteményeket tudok sütni), ezotéria,állatok,gyűjtés-modellezés,képző-, tánc, fotóművészet,alternatív gyógymódok,filozófia,természettudományok, nemzetek kultúrája, testkultúra(fitness,jóga,tai-chi) Nem vagyok bulizós, inkább visszahúzódó. Néha makacs, és önfejű tudok lenni. Nem szeretem, ha kioktatnak! A fénykép a régi lakásunkban készült, ezért nem töltöttem fel új képeket. Konyha:magyar konyha, olasz konyha Ital:limonádé, jeges tea Zenei ízlés:mindenevő vagyok Együttes:Tankcsapda Hobbi:zenét hallgatni, olvasni, kirándulás Város:Bicske, Budapest Ország:Magyarország Sport: Ritkán eljárok futni, 1/2-1 órát, vagy otthon tornázok, de a tv-ben jobban szeretem nézni. Könyv:Horváth Andrea: Angyalok hídján Film:akciófilm,vígjáték,kalandfilm,tudományos, természetfilm,stb. TV műsor:mindenevő vagyok SorozatBarátok közt,Dr. House,Dr. Oz show,Showder klub,stb. Színkék, lila, fekete

Hobbik

Szeretek zenét hallgatni,olvasni,sütit sütni,kirándulni,gépezni,

Mióta főzök

Főzni csak most tanulok, viszont nagyon finom süteményeket tudok sütni. Néhány éve kezdtem el sütni, készítettem már csokitortát, almás pitét, muffint, mindenféle süteményeket.

A hely, ahol főzök

Otthon vagy a nagymamámnál.

Ars poetica a konyhában

Kedvenc szakács: Anyu, nagymamám, Bede Róbert, Serényi Zsolt, Nigella, Jamie Oliver Legnagyobb siker a konyhában: Ha megdicsérik, amit sütöttem. Legnagyobb kudarc a konyhában: Ha a szilvás gombóc nem ragad össze megfelelően, hanem kinyílik, mint egy rózsa.

További cikkek