2004-ben kezdődött a konyhai létem, akkor az első önálló zöldbabfőzelékem a kukában végezte....Azóta sokat tanultam és megtaláltam az élvezetet a főzésben és szerencsére mostanra már csakis dícsérő, elégedett és jóllakott vendégek állnak fel az asztalunktól :).
A hely, ahol főzök
Otthon.
Ars poetica a konyhában
Tipikus kisgyerekes anyuka vagyok: minél gyorsabban a lehető legfinomabbat!
Ma egy igazán könnyed menüsor vár, amivel nem fogod túlterhelni a gyomrod az ünnepek előtt. A főételünk könnyed hal, desszertünkből pedig már egy falat kielégíti az édes íz iránti sóvárgásod.
Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...