Szűcs Zoltán vagyok grillmester. Több mint tíz éve kezdtem behatóan foglalkozni a grillezéssel, eleinte faszenes grillen, majd teljesen áttértem a gázgrillre. Elvégeztem több grillakadémiát ahol világbajnok grillmesterektől és szakavatott, grillezésben jártas séfektől tanultam. Rengeteg sütés, kísérletezés van mögöttem amiben kifejlesztettem és készítettem el saját receptúrás ételeket. Küldetésem, hogy az emberekkel még jobban megismertessem és meg szerettethessem a grillezés előnyeit és praktikus megoldásait. Remélem sok örömet és finom perceket adhatok át.
Hobbik
Természetesen a gasztronómia és utazások, ahol újabb és újabb ételeket fedezhetek fel.
Imádom a természetet a vizet, a hegyeket.
Már gyerekkoromban kezdődött azokon a téli hajnali disznóöléseken. Imádtam ott lenni, érezni a tűz melegét a füst illatát. Segíteni a feldolgozásban, azt hiszem ott a füst illata egy életre elkapott. Mivel szüleim egész nap dolgoztak, így rá voltam kényszerülve hogy ételt készítsek magamnak. A tojásrántotta kolbásszal volt az első étel amit elkészítettem, talán hat évesen.
A hely, ahol főzök
Nyitott, de fedett terasz, ami kapcsolódik a konyhához ott van elhelyezve a grillsütőm. Mondhatom, hogy mindent azon készítek. Rántott hús, húsleves, pizza, desszert stb.
Maceramentes készülődéssel három olyan csodafogást kaphatunk ma, amelyek közül mindegyik hatalmasat szól: a gombócos karalábéleves, a zakuszkás tészta és a citromos, sült tejberizs is megér egy misét.
Ha nem szeretnél vesződni a gaz irtásával, pláne nem vegyszerrel, akkor válaszd a természetes talajtakaró növények egyikét. Szemnek jóleső, zöld, praktikus és olcsó: íme, 4 talajtakaró növény, ami nem engedi felszínre törni a gazokat.