Felicia adatai

Rólam

Hobbik

sutes-fozes, utazas, fenykepezes, filmek, szinhaz

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Gyerekkorom óta szeretek próbálkozni különleges ízek kombinálásával, más kultúrák ételeinek beépítésével a saját konyhánkba. Mióta férjhez mentem, a sütés-főzés hobbim mellett mindennapi feladatommá is vált, s mivel férjem egy algériai-berber származású Angliában tanult főszakács, a kihívás mindkettőnk ízlésének kielégítésére nem kicsi.:) 

A hely, ahol főzök

Jersey (Channel Islands)

Ars poetica a konyhában

Habár néha belevágok komplikáltabb projektekbe, alapjában véve "a kevesebb néha több" alapon szeretek sütni-főzni, mind az árat,  az összetevőket, valamint a bonyolultságot illetően. Az általam főzött ételek többnyire magyar, algériai (arab, berber és francia hatásokkal) vagy angol recepteken alapulnak, esetleg ezek keverékei,...mmm.... néha pedig belevágok egyéb nemzetközi finomságok előállításába is:).

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!