Mindig is szívesen nézegettem recepteket, hogy miket lenne jó elkészíteni, de igazából csak akkor kezdtem bele sütésbe, főzésbe, kísérletezésbe, amikor az egyetem miatt elkerültem otthonról, és magam maradtam a konyhában.
A hely, ahol főzök
Az albérletemben.
Ars poetica a konyhában
Az élet olyan, mint a főzés. Minden attól függ, hogy mit, mikor és hogyan keverünk az ételhez. Néha a receptet követjük, néha viszont rögtönzünk.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.