#

Pindori

  • receptjei: 1
  • regisztrált: 2012.05.04

Pindori adatai

Mióta főzök

2006-ban kezdtem el ismerkedni a főzés tudományával, amikor elköltöztem a családi fészekből.

A hely, ahol főzök

Leginkább otthon.

Ars poetica a konyhában

Úgy készítem el az ételeket, hogy minden egyes hozzávalót először előkészítek, és csak utána kezdek neki a főzésnek. Bár így tovább tart, de elmarad a kapkodás, és meggyőződésem, hogy ezért finomabb lesz az étel.

További cikkek

Ezért nem ajánlott télen 8 és 10 óra között szellőztetni...

Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...