Pindori adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

2006-ban kezdtem el ismerkedni a főzés tudományával, amikor elköltöztem a családi fészekből.

A hely, ahol főzök

Leginkább otthon.

Ars poetica a konyhában

Úgy készítem el az ételeket, hogy minden egyes hozzávalót először előkészítek, és csak utána kezdek neki a főzésnek. Bár így tovább tart, de elmarad a kapkodás, és meggyőződésem, hogy ezért finomabb lesz az étel.

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.