#

kekkabatoslany

  • receptjei: 4
  • regisztrált: 2012.03.10

kekkabatoslany adatai

Mióta főzök

2011-ben kezdtem el rendszeresen főzni, mikor elkerültem otthonról, és beköltöztem a kollégiumba. 

A hely, ahol főzök

Vagy az itthoni jól felszerelt konyha, vagy a kevésbé felszerelt kollégiumi konyha. 

Ars poetica a konyhában

Frissen és egészségeset! :)

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!