holdpillango adatai

Rólam

Az egyetemi kollégiumba költözésem után egyre több időt kezdtem tölteni a konyhánkban. A "koli-verziós" ételeket mellőzve igyekszem minél egészségesebb és finomabb ételeket elkészíteni. A szobatársaim a legjobb és legéhesebb kritikusaim, de csak édesapám után, aki szakács. Tőle lestem el még korábban otthon a főzés-sütés rejtélyeit. A kedvenceim a krumpliételek, saláták, tészták. A három elengedhetetlen alkotóelem, ami szinte semmiből sem maradhat ki: sajt, paradicsom és hagyma.

Hobbik

olvasás

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

2011-ben kezdtem el rendszeresen főzni, mikor elkerültem otthonról, és beköltöztem a kollégiumba. 

A hely, ahol főzök

Vagy az itthoni jól felszerelt konyha, vagy a kevésbé felszerelt kollégiumi konyha. 

Ars poetica a konyhában

Frissen és egészségeset! :)

További cikkek