Amikor tavaly elkerültem először otthonról, rákényszerültem, hogy magam rakjak össze egy ebédet, egy vacsorát, egy kis nasit.... De már azelőtt is sütöttem nagyon lelkesen, először szakácskönyvekből, majd innen a nosalty-ról.
A hely, ahol főzök
Édesanyum konyháját birtoklom (néha belekóstol egy-egy művembe, és hagyja is, hogy garázdálkodjak).
Ars poetica a konyhában
Csodálatos dolog, ahogy a hozzávalók összehangolva fergeteges ízekké alakulnak át.
A bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.