Teamami adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

http://teakonyha.blogspot.com/

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Az özönvíz óta. De mindenesetre gyerekkoromban kezdtem, a nagyikám mellett, aki szakácsné volt a SZOT Üdülőben.

A hely, ahol főzök

Gyakorlatilag bárhol. Otthon, társaságban... ahol kell, ahol jólesik, és ahol ihlet érkezik.

Ars poetica a konyhában

Előállítani az egyik legszebb tevékenységhez, a TÁPLÁLÁSHOZ szükséges étkeket, lehetőleg minél ízesebben, de mégsem a gyomormegülő kategóriában. Földanya effektus.

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!