Lepényleső adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Kislányként nem érdekelt a sütés-főzés, ezért úgy kezdtem saját háztartást vezetni, hogy azt sem tudtam mi a rántás. A gasztroblogok és az olyan lelőhelyek, mint a nosalty tárták fel ezt a világot.

A hely, ahol főzök

Budapest, Csomád (Magyarország).

Ars poetica a konyhában

Jókedvvel, friss alapanyagokkal szeretek főzni, sütni, és imádom, ha másoknak is ízlik. Feltétlen kipróbálom az érdekesebb ízeket is, viszont bele se kezdek, ha valami macerásnak ígérkezik. Hiszek a bátorságban, és nem hiszek a rántott hús, húsleves, bolognai spagetti szentháromságában. A hétköznap is ünnep, nem szeretem, ha valamit ki kell hagyjak, vagy helyettesítenem kell egy kevésbé megfelelővel.

További cikkek