Ezt a magyar vörösbort választották a világ legjobbjának
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Családunkban mai napig viccesen mesélik, hogy hamarabb kezdett érdekelni az elektronika, mint a főzés. Hat évesen ragadtam kalapácsot, két évre rá, nyolc évesen fakanalat. Édesanyám és a nagymamáim mellett tanultam meg főzni.
Többnyire otthon főzök, a vőlegényem imádja az ételeimet. Kicsit szkeptikusan szokott rám nézni, mikor újítok, de utána kiderül, hogy ízlik neki.
A nagymamám mindig azt tanította, a főzés egy művészet. Ha sietsz vele, és kapkodsz, semmi szépség és semmi íz nem lesz benne. De ha időt szánsz rá, akkor a legízletesebb ételt tehetsz az asztalra.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Megnyitott Kapás Boglárka világbajnok úszó és férje, Telegdy Ádám közös kávézója, méghozzá Budapest V. kerületében.
Ha sem kedved, sem energiád, sem érkezésed, sem időd nincs nagy volumenű sütikölteményekre, kelt tésztás csodákra, bejglire, flódnira, zserbóra, akkor ezeket a gyors édességeket neked küldték a fentiek.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...