Nyomós oka van, miért ne tegyél soha forró főtt tojás...
Mindannyian láttuk már a trükköt: kész a főtt tojás, leöntjük róla a forró vizet, és már megy is a csap alá a hideg vízben. Úgy tűnik, ez a módszer több szempontból is tévútra visz.
A sportlabor és sportdietetika két olyan eszköz, melyet eredetileg élsportolóknak fejlesztettünk ki, hogy segítségével jobb eredményt érhessenek el. Hogyan? A sportlabor segítségével megállapítjuk, hogy mely élettani paraméterek játszanak fontos szerepet az adott sportoló teljesítményében, és hogy ezek mekkora eltérést mutatnak a kívánatostól. Ennek segítségével a sportdietetikus kialakít egy személyre szabott étrendet, hogy megszüntessék a hiányállapotokat. Ezek a paraméterek amatőr és hobbisportolók számára is nagy jelentőséggel bírnak. Te tudod a célod - legyen ez akár egyéni rekord megjavítása, fogyás, izomtömeg növelése vagy egészségesebb életmód -, mi tudjuk az odavezető utat! Megállapítjuk az esetleges laborparaméteri hiányállapotokat, majd a dietetikai konzultáció keretén belül komplett étrendet és tanácsokat adunk, hogy mit kell tenni a célok eléréséhez.
Amióta csak az eszemet tudom. Az ételek világa az én világom. Mindent tudok róluk: mennyi rost, szénhidrát, fehérje, zsír, cukor, vitamin, nyomelem, stb. van bennük. Melyik milyen hatást fejt ki a testre: melyiktől hízol, melyiktől fogysz, melyik segít az izomépítésben, melyik milyen gyorsan szívódik fel, melyiket érdemes enni állóképességi és melyiket erősítő edzés előtt. Ha bármiben bizonytalan vagy, kérdezz engem!
Az én helyzetem különleges, mert mindig a Te konyhádban főzök. Hogy miért? Mert mi tudjuk, hogy mit, mikor és hogyan, de az elkészítés rád vár. Mi tanácsot adunk, mindenben segítünk, de hogy mennyire szigorúan követed őket, és ezáltal mekkora fejlődést érsz el, az rajtad áll.
Minden ember más, így mindenkinek másra van szüksége. A célokat Te határozod meg, az oda vezető utat mi mutatjuk meg. A SYNLAB Sportnál a labor és a dietetika elválaszthatatlan: első lépésként mindig megvizsgáljuk a tested működésének sajátosságait, és ennek megfelelő készítjük el számodra a megfelelő étrendet.
Mindannyian láttuk már a trükköt: kész a főtt tojás, leöntjük róla a forró vizet, és már megy is a csap alá a hideg vízben. Úgy tűnik, ez a módszer több szempontból is tévútra visz.
Télen mindannyian szeretnénk friss levegőt a lakásba engedni anélkül, hogy közben a meleget is kiengednénk. Nem mindegy azonban, mikor nyitjuk ki az ablakot: a rosszul időzített szellőztetés többet árthat, mint használ. Mutatjuk, mikor érdemes télen ablakot tárni, hogy a levegő is felfrissüljön, és a fűtésszámla se szaladjon meg.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ezeket a hókifliket a mandula és a mogyoró teszik igazán karakteressé. Sokáig eláll, ezért jóval karácsony előtt elkészíthető. Szeretettel ajánlom a tortaváltozatát is!