Imádok főzni, de ezt egy picit tovább viszem és megpróbálok minden ételem receptem mellé egy tányért készíteni hogy maga egy étel történet szülésen.
Vagy a tányér grafikáját igazítom a recepthez vagy pedig fordítva.
Az ételek stílusához mindig kutatok maga az étel történelme után. Honnan származik , mi a története , minden ételnek van csak el kell tudni mesélni. Nos az én ételeim mesélnek
Hobbik
Főzés / Tányér festés tökéletes kompozíció megtalálása
Mióta főzök
10 éve
A hely, ahol főzök
Zalaegerszeg
Ars poetica a konyhában
"Az ételnek először a szemet kell megörvendeztetni és azután a gyomrot!
Nem várt fordulat: a vezetőség bezáratta a turisták és a helyiek szemében is igen nagy népszerűségnek örvendő Parajdi Sóbányát Székelyföldön. A probléma átmeneti.
Segítsük palántáink növekedését házilag előeállított, környezetkímélő, természetes és olcsó (!) műtrágyával – valójában két alapanyag vizes keverékéről van szó, melyek egyenest a konyhaszekrényből érkeznek.