#

Gurisatti Gréta

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2021.03.25

Gurisatti Gréta adatai

Rólam

Sziasztok! Gurisatti Gréta vagyok, magyar válogatott, Európa-bajnoki bronzérmes, európai Szuperkupa győztes, LEN-kupa győztes, háromszoros Magyar Kupa győztes vízilabdázó. A tudatos és egészséges táplálkozás nemcsak sportolóként játszik fontos szerepet az életemben, de már gyerekkoromtól kezdve mindennapjaim szerves része. Ugyanis kiskoromtól kezdve nagyon sok mindent tanultam a nagyszüleimtől a táplálkozásról. Profi sportolóként pedig napi szinten oda kell figyeljek arra, hogy mit fogyasztok, ugyanis az erőnlétünk és a teljesítőképességünk egyik alapja az egészséges életmód. Ebben pedig a táplálkozásnak kiemelt szerepe van. Úgyhogy szeretnélek Titeket is meglepni majd a jövőben sok-sok fitt és egészséges fogással.

Hobbik

Van egy nyuszim, akit Tokynak hívnak. A tokiói olimpiáról kapta a nevét, szabadidőmben szeretek vele foglalkozni, különböző trükkökre megtanítani. Festészet, rajzolás. Szabad perceimben kikapcsolódásként szeretek nemcsak a pályán, de a pályán kívül is maradandót alkotni, kreatívkodni.

Instagram oldalam

www.instagram.com/gr8ta__

Mióta főzök

A nagyszüleim révén a főzés és az egészséges táplálkozás már gyerekkorom óta az életem. Sportolóként is a mindennapi életem szerves részét képezi, emellett szabadidőmben előszeretettel lepem meg a barátaimat, a családomat egy-egy különleges, fitt fogással.

Ars poetica a konyhában

Zöldségek és gyümölcsök minden mennyiségben, ugyanis igazi szupererővel bírnak.