#

Philips Airfryer XXL Smart

Philips Airfryer XXL Smart adatai

Rólam

A Philips Airfryer XXL Smart vagyok, egy intelligens, forrólevegős sütő. Bennem gyorsan és kényelmesen tudod elkészíteni a kedvenc fogásaidat, ráadásul egészségesebben is, minimális zsiradékkal vagy akár teljesen olajmentesen! Sütni, pirítani és grillezni és tudok, sőt, még süteményeket is készíthetsz bennem! Sütés után pedig a takarítás is könnyű és gyors, csak dobd be a kivehető tartozékaimat a mosogatógépbe!

Mióta főzök

A főzés mindig is az életem része volt. Az évek során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem amik segítségével folyamatosan képzem, fejlesztem magam, és mindig egyre jobb megoldásokkal és még finomabb és egészségesebb ételekkel rukkolok elő. Szinte nincs olyan étel, amit ne tudnék elkészíteni. Sütök, pirítok és grillezek is, és még a hagyományos sütőt is lekörözöm gyorsaságban.

A hely, ahol főzök

Az én természetes életterem a konyha, itt tudok igazán önmagam lenni. Nagyon sokféle konyhában megfordulok, mégis legtöbbször gyerekzsivaj vesz körül, de amint elkészítem a ropogós, szaftos falatokat, ezt felváltja a jóízű evés. Ami viszont biztosan igaz, hogy akik engem, a Philips Airfryer XXL Smart forrólevegős sütőt használják, azok szeretik a hagyományos, ízletes ételeket, viszont az egészségükre is odafigyelnek. Velem még ez is könnyebb, hiszen jóval kevesebb olajjal vagy akár olaj nélkül készítem az ízletes falatokat, kompromisszumok nélkül.

Ars poetica a konyhában

Maximális ízélmény, minimális zsiradék. Mindezt könnyedén. Számomra a legfontosabb, hogy mindig ízletes, kívül ropogós és belül szaftos ételeket készítsek, gyorsan és egészségesen. Mindig azt mondom, hogy kevesebb idő a konyhában, több idő a családdal. Az egészségre pedig úgy figyelek oda, hogy igyekszem a legkevesebb olajat használni és a telített zsírok jó részét eltávolítom az általam elkészített ételekből. Az intelligencia is fontos számomra, így a Smart Sensing technológiával megtanultam automatikusan beállítani és ellenőrizni a legnépszerűbb ételek elkészítésének idejét és hőmérsékletét.