Mivel 30évig a vendéglátásban dolgoztam, mint felszolgáló és bármixer, természetesen érdeklődök a minőségi étel és italkészítés iránt. Sok hasznos dolgot lestem el a számomra érdekes szakács kollégáktól. Felnőtt gyermekeimmel megbecsüljük a kevés együtt eltöltött időt, mivel a szabad hétvégék és ünnepek, még mindig ritkák, és várom, amikor majd együtt főzhetünk a nagy családi alkalmakra. Most is akad már rá példa, de még nem ez a jellemző.
Az ételeket, a kiváló alapanyagokból, tökéletes ízharmóniával és minél autentikusabban szívvel lélekkel megalkotni. Csalódás amikor hazai oldalakon receptet keresve, felfedezem, ahogy sokan elmagyarosítanak egy külföldön megismert és megkedvelt ételt. Keresem az eredeti recepteket és lefordítom magyarra, majd kipróbálom.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.