Már a múlt évezredben is jelen voltam a magyar háztartásokban, igaz csak olyan termékekben, mint például a Pick szalámi. Néhány éve azonban elérhetővé tettem magam mindenki számára, mert úgy éreztem, hogy a magyar konyhákban igenis ott a helye a fűszerpaprikák legjobbikának, a méltán Hungarikum Szegedi Paprikának. Azóta folyamatosan fejlődöm, új fűszerpaprika alapanyagokon töröm a fejem. Így született meg a füstölt fűszerpaprikám vagy a fűszerpaprika magolajom is.
A hely, ahol főzök
Ott vagyok minden konyhában, ahol számít a minőség. A magyaros ételek mesterei tudják, hogy velem biztos sikert aratnak.
Ars poetica a konyhában
A minőség megszállottja vagyok. Ebből nem adok alább. Tudom, hogy a paprika képes elvarázsolni az ételek ízvilágát és kinézetét. Ugyanakkor azzal is tisztában vagyok, hogy végzetesen tönkre teheti a végeredményt. Ezért minden évben versenyeken mérettetem meg magam független zsűrik előtt… És minden évben bizonyítok!