Gullon adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

https://www.facebook.com/gulloncukormentes

Instagram oldalam

Mióta főzök

Több mint 12 éve vagyok jelen a magyar háztartásokban Gullon cukormentes keksz néven, segítve a fogyni vágyókat, egészségesen élőket, cukorbetegeket és mindenkit, aki szereti a finomságokat, de nem akar cukorban bővelkedő édességet választani. A boltok polcain, a cukormentes termékek között találkozhatnak velem a rajongóim, és tudom, nehéz lesz választaniuk, hiszen csokis, joghurtos, és ezen kívül is rengetegféle kapható belőlem, mindezt úgy, hogy egy csepp hozzáadott cukor sincs bennem.

A hely, ahol főzök

Nem csupán a tízóraik, uzsonnák alapkelléke vagyok, hanem számos finomság is elkészíthető a Gullon cukormentes kekszek valamelyikével, mint például remek alap a sajttortákhoz vagy a sütés nélküli süteményekhez.

Ars poetica a konyhában

Hitvallásunk, hogy minőségi, ízletes és egészséges termékeket állítsunk elő, ezért folyamatosan fejlesztünk, kutatunk. Hisszük, hogy egy egészséges és cukormentes étrendben nem kell lemondani a finom ízekről. Szeretnénk, ha valaki ezt az utat választja önként vagy kényszerből, teljes életet élhessen, amihez a finom falatok is hozzátartoznak.

További cikkek