A Lidl december 27-től szinte féláron adja a lencsét, és...
Ha tűkön ülsz már a szilveszter miatt, és indulnál a boltba lencséért meg virsliért, a Lidlt ajánljuk: óriás akciókkal indul náluk az év végi buli!
1981 szeptemberében lettem szakácstanuló az akkor nyíló Fórum Hotelben. Mindenki kérdezi, hogy miért lettem szakács. El kell mondanom: véletlenül. Nagyon rossz gyerek voltam, ma azt mondanák hiperaktív, pedig szimplán csak rossz. Negyedikes gimnazista koromban a főiskolára való jelentkezés előtt szólt az osztályfőnököm: Budaykám, ugye maga nem jelentkezik főiskolára továbbtanulni, mert a gimnázium nem javasolja. Miután technikai érzékem a nullával volt egyenlő és szakmát kellett tanulnom, anyukám pedig a Hungar Hotelsnél dolgozott, így evidens volt, hogy szakács tanuló leszek. Hála Istennek, hogy így alakult a sorsom...
Pillanatnyilag nagyon sokféle munkát végzek, mert tanácsadó cégem van. Legtöbbet új éttermemben, a Melbában tartózkodom, ott találkozhatnak legtöbbet a főztömmel és velem. Ezen kívül két négycsillagos hotelnek, egy másik étteremnek, egy tésztagyárnak és egy közétkeztető cégnek vagyok a tanácsadója. Mégis legszívesebben azoknak a meghívásoknak teszek eleget, amikor sok emberrel találkozhatok és főzhetek Nekik, akár céges rendezvényeken, elegáns fogadásokon, főzőbemutatókon, főzőversenyeken, vagy egyszerű falunapokon. Legbüszkébb, sok egyéb címem mellett arra vagyok, hogy Séf Úrnak szólítanak és Főiskolai Tanár vagyok.
„Egyenek mindig jót és élvezzék az ízeket!” (x)
Ha tűkön ülsz már a szilveszter miatt, és indulnál a boltba lencséért meg virsliért, a Lidlt ajánljuk: óriás akciókkal indul náluk az év végi buli!
Ha szereted a süteményeket, na meg a karácsonyt, akkor ez a kvíz biztos nem fog nehézséget okozni. Lássuk, hány karácsonyi süteményt ismersz fel a képekről!
Mindhárom ünnepi, mindhárom eltér a megszokottól: gesztenye, lazac és mák a főszereplőink a december 24-i menüsorban.
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
Ez a krumplisaláta hagyományosan és egyszerűen ecetes páccal és majonézes alappal készül. Leginkább a téli, kora tavaszi időszakban népszerű, de az év bármelyik szakában szuper ...