#

Danone

  • receptjei: 10
  • regisztrált: 2014.03.27

Danone adatai

Mióta főzök

A Danone Tejtermék Gyártó és Forgalmazó Kft. 1996-ban alakult meg az egykori Budapesti Tejipari Vállalattal való együttműködés következtében. A DANONE Kft. vezető helyet foglal el a magyar friss tejtermékek piacán és szintén piacvezető a friss joghurt kategóriában. A DANONE Kft. budapesti gyártó telephelye savanyított tejkészítmények (tejföl, kefir, natúr és gyümölcs-joghurtok és tejdesszertek) gyártásával foglalkozik. Küldetésünk, hogy a budapesti üzemünkben gyártott egészséges és friss tejtermékeink révén a lehető legtöbb magyar fogyasztónak biztosítsuk az egészséges életvitelt.

A hely, ahol főzök

A Danone Kft. francia eredetű multinacionális cég, azonban jártas a magyar konyha és íz-világ területén is. Igyekszünk olyan tippekkel szolgálni számotokra, amelyek megkönnyítik és izgalmassá teszik a mindennapotokat!

Ars poetica a konyhában

Szeretnénk megmutatni Nektek, hogy a natúr tejtermékek (kefir és joghurt) rengeteg változatos étel alapanyagaként szolgálnak. Célunk, hogy tippeket és praktikákat adjunk, amelyek segítenek Titeket a mozgalmas hétköznapok és hétvégék során. Szereted a natúr tejtermékeket, bár néha vágysz egy kis változatosságra? Most megmutatjuk Neked, hogy hányféle ínycsiklandó étel készülhet a kiváló natúr joghurtból és kefirből!   Reggeli egyszerűség izgalmasan Ismerős az a kettős igyekezet, hogy változatos és a kiegyensúlyozott étrendhez illeszkedő reggelivel kedveskedjünk szeretteinknek?   Egy tál élőflórás natúr joghurt és mellé egy finom szendvics igazán mennyei reggeliként szolgálhat.  Különböző szárított gyümölcsökkel, müzlivel esetleg mézzel is gazdagíthatod joghurtodat, ha viszont inkább az egyszerűség kedvelője vagy, akkor végy egy friss ízű kefirt és mellé egy íncsiklandó péksüteményt, melyekkel szintén szuper jól indulhat a nap. Változatosan alakítható alapanyagok Nemcsak a reggelek során készíthetünk finom ennivalót a joghurtból és kefirből, de sok izgalmas étel alapját is képezhetik ezek a fenséges hozzávalók. Gondoljunk csak egy frissítő salátára, melyet natúr joghurttal tálalunk egy kellemes esti vacsora mellé. A Danone szakács célja, hogy megmutassa, mennyire színes étrend állítható össze a fenti natúr tejtermékekből, mely által izgalmassá varázsolható a konyhában töltött idő. (x)

További cikkek

4 tipp, mire használd az út széli ringlót, azaz a...

Ringló, cseresznyeszilva, lotyószilva, mirabella vagy egyszerűen csak fosóka. Mind jól ismerjük a magyar települések elmaradhatatlan útszéli gyümölcsét, de azt kevesen tudjuk, hogy mennyi mindenre fel lehet használni ezt az alulértékelt termést.