Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
Jovy

Jovy

mióta tag: 2010. 02. 12.

lakóhely:

Galway, Ireland

születésnap:

1965. 12. 25.

rólam:

Azt csak a joisten tudja,hogyan is keveredtem en egy egeszen mas szakmai vonalrol a szakacskodasba. Elmondhatom,h a konyha vilaga azert is csodalatos ,mert a receptek egyike sem tokeletes, ebbe bizony kemenyen beleszolnak a tajjellegek es az otthon kialakult izlesvilag. A Magyar konyha mindenkeppen vilaghiru. Azok a szakacsok akik pediglen eppen idegen orszagokban elnek, szinte mindenhol elismeressel es megmagyarazhatatlan kulon tisztetletettel birnak a kollegaik felol. A varazsszo a gulyas :) Mondhatnank ez az etel szinte tenyleg varazserovel bir. Van benne igazsag, de en tudom azt is,h volt olyan aki meg a kanalat sem utotte bele. Ot sem kell elitelni, egyszeruen csak mas izlesvilagban el, olyanban amibe egyaltalan nem fer bele a mi zsirral es sok fuszerrel elkeszitett etelunk. Viszont olyan is elofordult, h egy tarsasag evett a gulyasombol, olyanoka vilag szamos reszerol akik meg soha nem ettek ilyet. Majd az izlelgetesek elejen az egyikuk felallt, keresett magyar tipusu kenyeret ( ami lengyel volt ) es elekezdte enni ugy a gulyast mint aki vilag eleteben ezt tette volna. A tobbiek pillanaok alatt kovettek a peldajat es igazi magyaros asztalkep mosolygott vissza ram. Honnan tudhattak,h a gulyas kenyerrel a legfinomabb? En direkt nem mondtam semmit sem errol. A jo etelt nem kell kinalni, azt viszik... A 20 l-es kostolo 10 percen belul elfogyott. En csak aszisztaltam ebben kis sikerben, de az igazi erdem a vilaghiru Magyar Gulyase :)

hobbi:

Bogracsozas, grillezes, horgaszat, tenisz , darts, gitar, turak