hozzászólások (2)

leírás

Olasz nudli, mely jellemzően burgonyából készül (krumplinudli), de létezik kukorica- és búzalisztes verziója is. A hengeres alakú, 2-3 cm hosszú, barázdált tetejű gnocchit legegyszerűbb esetben vajjal és parmezánnal szokás fogyasztani, de lényegében bármilyen mártással készíthetjük.
Otthon is előállítható, azonban ha nincs kedvünk bajlódni a nudli gyártással, a szupermarketekben megvehetjük frissen, vákuum csomagolásban.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

Gnocchi alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        csirkefüge
        fügemenza / csirkefüge h, 2011-02-14 11:34

        Sziasztok! Nagy olaszfan lévén gyakran kérek ilyet az étteremben. Ma megpróbálkozom a házi előállításával is. Nosaltyn nem találtam egyelőre receptet hozzá. Jaj még egy fontos: helyes kiejtése: "nyokki"! Nem érdemes semmilyen más noccsi vagy gnokki változatokkal próbálkozni :)