Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)
18 recept
beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:

      Hozzászólások (1)

      A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

      A.Eszter
      A.Eszter Thu, 2014-06-12 10:04

      Kedves Nekemannyima!
      Egy aszalt paradicsomos receptnél olvastam, hogy van aszalógéped, és gondoltam írok Neked, remélem nem veszed zaklatásnak, és segítesz!
      Most kaptam egy jónak tűnő aszalógépet, de sajnos nincs hozzá magyar nyelvű tájékoztató, és úgyis jobban megbízom a tapasztaltban, mint a hivatalos verzióban.
      Abban szeretném a segítségedet kérni, hogy ha megkérhetnélek, írnál pár rövid instrukciód az aszaláshoz? Idő, hőfok, feldolgozási mód /van ahol írnak sózást/cukrozás, van ahol egybe hagyják a szilvát, van aki darabolja. Gondolom mivel Neked már több éve megvan a géped, biztos tudod a kis trükköket, buktatókat, amiket ha lehet inkább megtanulnék, mint elkövetném öket. :-)
      Segítségedet előre is Köszönöm!
      A.Eszter