Közösségi felháborodás miatt eltakarták a malacsütést az egyik adventi vásárban
A kordonozás után sem csillapodtak a kedélyek, így most a hely a Facebook-oldaláért küzd.
Gluténmentes diétát tartok, ezért így főzök. Kedvenceim a zöldséges-húsos egytálételek. Bár vegyészként végeztem, az élelmiszeriparban helyezkedtem el és azóta is termékfejlesztéssel foglalkozom. Vonzódok az új dolgokhoz, egyenlőre hagyományos receptjeimet töltöm fel, de később lesz néhány szokatlan is, nem a megbotránkoztatás miatt, hanem néha régi/elfeledett/ismeretlen alapanyagokból is lehet ehetőt varázsolni. Azt hiszem, itt mindenki azért nézeget bele más konyhájába, hogy az övé is jobb legyen. És én nagyra becsülöm azokat, akik jobbá akarják tenni az ételt az asztalukon, az életüket és egyáltalán mosolygósabbá tenni a mindennapokat.
kertészkedés, főzés
20 éve.
Főleg a konyha.
Gluténmentesen étkezek, szeretem az olcsó, egyszerű kajákat. Bár vegyészmérnökként végeztem, már több, mint 30 éve élelmiszeripari termékfejlesztéssel foglalkozom, mostanában főként gluténmentes élelmiszerekkel. Emiatt néha speciális anyagokkal is dolgozom, szeretném a későbbiekben ezekkel is megismertetni az érdeklődőket. Szereztem a főzés folyamatát, amikor a nyersanyag ehetővé válik, szeretem, ahogy élvezzük az étel jó ízét. Tetszik ez a társaság itt, azt gondolom, azért nézegetjük a recepteket, hogy mi magunk is jobbak legyünk a konyhában.
A kordonozás után sem csillapodtak a kedélyek, így most a hely a Facebook-oldaláért küzd.
A karácsony előtti időszakban nem árt, ha kicsit visszafogjuk magunkat, ami a napi étkezés költségeit illeti: van és lesz is még elég kiadásunk! Főzzünk belsőségből, szezonális zöldségekből, vagy csökkentsük az adagokat. És nem kell három fogás egy napra!
Nem minden friss élelmiszer jobb automatikusan, mint a fagyasztott változat. Különösen a szezonon kívüli zöldségek és gyümölcsök esetén a fagyasztott opció lehet egészségesebb, olcsóbb és praktikusabb választás.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...