Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pácolt, bundázott csirkecomb filé recept

hozzászólások (5)

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Nátrium
Mangán
Szelén
Foszfor

TOP Vitaminok

E B3 K B5

tápanyagtartalom / 1 adag

fehérje

Összesen:
39.3 g

zsír

Összesen:
94.3 g
Telített zsírsav:
13 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
51 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
26 g
Koleszterin:
188 mg

ásványi anyagok

Összesen:
5 g
Kalcium:
136 mg
Vas:
4 mg
Magnézium:
113 mg
Foszfor:
534 mg
Kálium:
793 mg
Nátrium:
3400 mg
Cink:
4 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
2 mg
Szelén:
43 µg

szénhidrát

Összesen:
45.8 g
Összes cukor:
5 g
Élelmi rost :
9 g

víz

Összesen:
350.3 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
16 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
12 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
3 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
38 µg
E vitamin:
12 mg
K vitamin:
50 µg
A vitamin (RAE):
60 µg
B12 Vitamin:
1 µg
D vitamin:
0 µg

tápanyagtartalom a teljes receptre / 4 adag *

fehérje

Összesen:
157.3 g

zsír

Összesen:
377.1 g
Telített zsírsav:
53 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
209 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
99 g
Koleszterin:
751 mg

ásványi anyagok

Összesen:
19.9 g
Kalcium:
540 mg
Vas:
15 mg
Magnézium:
452 mg
Foszfor:
2128 mg
Kálium:
3172 mg
Nátrium:
13596 mg
Cink:
18 mg
Réz:
1 mg
Mangán:
7 mg
Szelén:
174 µg

szénhidrát

Összesen:
183.3 g
Összes cukor:
16 g
Élelmi rost :
34 g

víz

Összesen:
1401.3 g

vitaminok

Összesen:
0.2 g
C vitamin:
63 mg
Tiamin - B1 vitamin:
1 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
2 mg
Niacin - B3 vitamin:
47 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
10 mg
B6 vitamin:
2 mg
Összes folát:
150 µg
E vitamin:
51 mg
K vitamin:
203 µg
A vitamin (RAE):
241 µg
B12 Vitamin:
6 µg
D vitamin:
0 µg

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
6.3 g

zsír

Összesen:
15.1 g
Telített zsírsav:
2 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
8 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
4 g
Koleszterin:
30 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.8 g
Kalcium:
22 mg
Vas:
0 mg
Magnézium:
17 mg
Foszfor:
86 mg
Kálium:
128 mg
Nátrium:
545 mg
Cink:
0 mg
Réz:
0 mg
Mangán:
0 mg
Szelén:
7 µg

szénhidrát

Összesen:
7.4 g
Összes cukor:
0 g
Élelmi rost :
1 g

víz

Összesen:
56.3 g

vitaminok

Összesen:
0 g
C vitamin:
2 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0 mg
Niacin - B3 vitamin:
2 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0 mg
B6 vitamin:
0 mg
Összes folát:
6 µg
E vitamin:
2 mg
K vitamin:
7 µg
A vitamin (RAE):
10 µg
B12 Vitamin:
0 µg
D vitamin:
0 µg

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gregor
Greg / Gregor Thu, 2015-12-17 12:42

Szerintem egy evőkanál őrült bors rengeteg. Talán mokkás kanál?

gamica
gamica Wed, 2014-05-21 12:41

A páctól a hús isteni finom lett, viszont a panírozásnak ez a formája nekem nem sikerült. Végül a joghur után lecseréltem a lisztet morzsára, úgy már rendben volt.

Filamér
Filamér Tue, 2014-02-25 11:05

Én is arra volnék kíváncsi, amit Anita kérdezett, mitől lesz ilyen szép paplanos a panírja, mintha zsemlemorzsában is forgott volna? :-) A sütőpor emeli meg?

Anita-04
Anita-04 Mon, 2014-02-24 18:11

Szia!
Nagyon jól hangzik! Ettől a pirospaprikás liszttől, amiben kétszer is megforgatod sütés előtt, lesz olyan, mintha zsemlemorzsa lenne rajta? Megtévesztett a látvány. Mindenképpen ki fogom próbálni!

1171
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 1 ek
2 ek
rozmaring 4 szál
víz 5 dl
citrom 1 db
csirke alsócomb 4 db
csirke felsőcomb 4 db
teljes kiőrlésű liszt 20 dkg
bors 1 ek
fűszerpaprika 1 teáskanál
1 ek
cayenne bors 1 teáskanál
sütőpor 1 ek
joghurt 2 dl
repceolaj 3 dl