Tövismami adatai

Rólam

Szeretek fözni. fözés közben újítani. Inkább a zöldségeket kedvelem. Lendületet ad ehhez a munkához, ha meg is eszik a fösztöm. A sütéssel is ez a helyzet , ha valami gyorsan elfogy az arra késztet, hogy ismét készitsek a családnak valami finomat. Legjobban a kelttészták készítését kedvelem, mert az általában mindig bejön legyen az sós vagy cukros. Ujabban rákapot a családom a pogácsázásra, ezt sütöm manapság minden változatban. A linzereim sem érnák rá kicsit puhulni mert ugy fogy ahogy sül. De így van ez jól.

Hobbik

sütés, fözés, himzés, olvasás,

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Már kora gyermekkorom óta főzök. Eleinte muszájból, aztán később meg már meg szerettem. A sikerélmények egyre jobban megkedveltették velem a főzőcskézést. Később saját újitásokat is bevetettem, néha persze nagy melléfogásaim is voltak, de ma már azért több a jó, mint az elrontott.

A hely, ahol főzök

Általában a saját konyhámban, de szívesen főzök a szabadban is.

Ars poetica a konyhában

A fő mottóm: legyen ehető, egészséges, olcsó, változatos, és a család szeresse.

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!