rekusi adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

12 évesen kezdtem ismerekedni a főzés tudományával, amikor a kistesómmal kettesben kényszerültünk tölteni a nyáriszünetet. Édesanyám sokat dolgozott, ezért nem volt mindig ideje főzni. Mi pedig nagyon hamar meguntuk a zacskós levest. :) Azóta rengeteg tapasztalatot szereztem. (Persze mindig találkozom valami újjal.) A legtöbbet a nagymamámtól tanultam, tanulok. Hiszek a  "nagyik titkában", és próbálok rengeteget ellesni tőle.

A hely, ahol főzök

Csakis ismerős terepen - a saját konyhámban!

Ars poetica a konyhában

Megtalálni az arany középutat az ízletes és az egészséges között. Az étel több mint a hozzávalók összessége, a tökéletes eredményhez önmagunkból is hozzá kell adnunk valamit.

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.