#

Blueray

  • receptjei: 3
  • regisztrált: 2011.04.23

Blueray adatai

Mióta főzök

A főzés rejtelmeivel kb. 14 éves koromban ismerkedtem meg. Rögtön éreztem hogy, érdekel a főzés, és szórakoztató a számomra.

A hely, ahol főzök

Általában otthon szoktam a családnak sütni, főzni, de sokszor van olyan eset is, mikor kisebb rendezvényeken segítettem.

Ars poetica a konyhában

Ars poeticám elsősorban az, hogy ötvözöm a régi ízeket az új ötletekkel. Egészégesen finomat. Szeretem a markáns fűszereket.

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!