Rara adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Már pici gyerekkoromban érdekelt a konyha rejtelmes és egyben csodálatos világa, amint nagymamám minden mozzanatát figyelemmel kísértem. A sütés-főzés iránti szeretetem pedig mit sem változott :).

A hely, ahol főzök

A saját konyhám :).

Ars poetica a konyhában

"A főzés olyan, mint a művészet, vannak alapok, de változtathatunk rajtuk, az összetevőkön, az alkotóelemek mennyiségen, hozzáadjuk önnön kreativitásunkat és máris új, egyedi dolog, ízkombináció alakulhatnak ki belőlük. A cukrászat viszont más, az színtiszta tudomány, mondhatni vegyészet, mert ott be kell tartani az előírt mennyiségeket a siker eléréséhez."

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!