Itt a trükk, amivel 20 perc alatt elkészül a héjában...
Mai Napi Tippünkben mutatunk egy trükköt, amivel 1 óra helyett mindössze 20 percre lesz szükséged a kívül ropogós, belül krémes textúrájú héjában sült burgonyához.
Azért regisztráltam, mert tetszik az oldal és valahol legyenek meg a receptjeim, amiket most ki kísérletezek. (Kis történelem: mindig is csodáltam az emberi testet, hogy mi mindenre képes. Például meg tudja gyógyítani magát, de az ellenkezőjét is. Az elmúlt hónapokban láttam egy filmet, illetve a kezembe került egy könyv melyben azt taglalják, hogy az étkezés és egyes betegségek szoros összefüggésben állnak egymással). Így pár hete elkezdtem tudatosabban táplálkozni. Ha valaki be szeretne valahova sorolni akkor a tudatos táplálkozás csoportjába tegyen. Egészség legyen meg ez az egyik legfontosabb.
Örökmozgó vagyok. Rosszabb mint egy energikus kutya. Sport, és hogy még egy sp legyen, Pl: a spiritualitás is érdekel. Minden érdekes tud lenni, ami lekapcsolja az agyamat, az egomat.
Inkább sütni szeretek, mert imádom a süteményeket. De sajnos nagymamám elkezdett ki-kihagyni alapanyagokat és már nem volt olyan, mint korábban, így elkezdtem sütni. Egész jól megy. Mostanra pedig meg már főznöm is kell, hogy csillapítani tudjam az éhségemet.
Konyha. Ez egy helység, ahol az emberek ételeket szoktak készíteni. :) Mindenkinél másképpen néz ki.
Szerintem, ha van egy jó recept, akkor azt bárki el tudja készíteni.
Mai Napi Tippünkben mutatunk egy trükköt, amivel 1 óra helyett mindössze 20 percre lesz szükséged a kívül ropogós, belül krémes textúrájú héjában sült burgonyához.
A képen látható cseresznyék között egy paradicsom rejtőzik, te vajon rábukkansz 9 másodperc alatt? Szerintünk ez menni fog neked!
Ha vidékre megyünk, még sok helyen fellelhetünk régről megmaradt szokásokat az olyan ünnepek és jeles napok alkalmával, mint például a lakodalom. Menjünk most vissza ezeknek a szokásoknak a gyökeréig, nézzük meg, hogyan is nézett ki egy vidéki lakodalom két évszázaddal ezelőtt!