Zottyó

  • receptjei: 5
  • regisztrált: 2020.11.09

Zottyó adatai

Rólam

Azért regisztráltam, mert tetszik az oldal és valahol legyenek meg a receptjeim, amiket most ki kísérletezek. (Kis történelem: mindig is csodáltam az emberi testet, hogy mi mindenre képes. Például meg tudja gyógyítani magát, de az ellenkezőjét is. Az elmúlt hónapokban láttam egy filmet, illetve a kezembe került egy könyv melyben azt taglalják, hogy az étkezés és egyes betegségek szoros összefüggésben állnak egymással). Így pár hete elkezdtem tudatosabban táplálkozni. Ha valaki be szeretne valahova sorolni akkor a tudatos táplálkozás csoportjába tegyen. Egészség legyen meg ez az egyik legfontosabb.

Hobbik

Örökmozgó vagyok. Rosszabb mint egy energikus kutya. Sport, és hogy még egy sp legyen, Pl: a spiritualitás is érdekel. Minden érdekes tud lenni, ami lekapcsolja az agyamat, az egomat.

Mióta főzök

Inkább sütni szeretek, mert imádom a süteményeket. De sajnos nagymamám elkezdett ki-kihagyni alapanyagokat és már nem volt olyan, mint korábban, így elkezdtem sütni. Egész jól megy. Mostanra pedig meg már főznöm is kell, hogy csillapítani tudjam az éhségemet.

A hely, ahol főzök

Konyha. Ez egy helység, ahol az emberek ételeket szoktak készíteni. :) Mindenkinél másképpen néz ki.

Ars poetica a konyhában

Szerintem, ha van egy jó recept, akkor azt bárki el tudja készíteni.

További cikkek

Retró húsvéti ételek

Egy jó sonkatekercs vagy töltött tojás, fasírt és répatorta? Nálunk többek között ezek jelentik a retró húsvéti ételeket. Nálatok? Nézzük, szerepelnek-e a listán kedvenceitek!

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!

Húsvéti sütik gyerekeknek

A legkisebbekre is gondoljunk húsvétkor, akiknek jó, ha egy kis cukisággal vagy kedves formai trükkel adjuk el a süteményeket. Szerencsére a nyuszi segít húsvéti sütit választani a gyerekeknek!