Zottyó

  • receptjei: 4
  • Születési dátum: 01.01
  • regisztrált: 2020.11.09

Zottyó adatai

Rólam

Azért regisztráltam, mert tetszik az oldal és valahol legyenek meg a receptjeim, amiket most ki kísérletezek. (Kis történelem: mindig is csodáltam az emberi testet, hogy mi mindenre képes. Például meg tudja gyógyítani magát, de az ellenkezőjét is. Az elmúlt hónapokban láttam egy filmet, illetve a kezembe került egy könyv melyben azt taglalják, hogy az étkezés és egyes betegségek szoros összefüggésben állnak egymással). Így pár hete elkezdtem tudatosabban táplálkozni. Ha valaki be szeretne valahova sorolni akkor a tudatos táplálkozás csoportjába tegyen. Egészség legyen meg ez az egyik legfontosabb.

Hobbik

Örökmozgó vagyok. Rosszabb mint egy energikus kutya. Sport, és hogy még egy sp legyen, Pl: a spiritualitás is érdekel. Minden érdekes tud lenni, ami lekapcsolja az agyamat, az egomat.

Mióta főzök

Inkább sütni szeretek, mert imádom a süteményeket. De sajnos nagymamám elkezdett ki-kihagyni alapanyagokat és már nem volt olyan, mint korábban, így elkezdtem sütni. Egész jól megy. Mostanra pedig meg már főznöm is kell, hogy csillapítani tudjam az éhségemet.

A hely, ahol főzök

Konyha. Ez egy helység, ahol az emberek ételeket szoktak készíteni. :) Mindenkinél másképpen néz ki.

Ars poetica a konyhában

Szerintem, ha van egy jó recept, akkor azt bárki el tudja készíteni.

További cikkek

Ilyen komoly volt a dínom-dánom a vidéki lakodalmakon 200 éve

Ha vidékre megyünk, még sok helyen fellelhetünk régről megmaradt szokásokat az olyan ünnepek és jeles napok alkalmával, mint például a lakodalom. Menjünk most vissza ezeknek a szokásoknak a gyökeréig, nézzük meg, hogyan is nézett ki egy vidéki lakodalom két évszázaddal ezelőtt!