#

MotlaLePula

  • receptjei: 2
  • regisztrált: 2010.06.07

MotlaLePula adatai

Rólam

Nem vagyok szakacs. Nem is leszek az soha. Habar egy etteremben dolgozom, ahol a szakacsok nagyreszenel jobban fozok, megsem az en teruletem. De szeretem csinalni, es elvezem. Valoszinuleg ezert is megy jol, viszont a lustasagom mindennek hatart szab. Remelem egyszer majd lesz annyi lelekerom, hogy tenylegesen elkezdjek altalam kedvelt recepteket feltolteni. Addig is csak elvezem a tobbi kreativ tag munkassagat, es a receptjeik elkeszitese altal meghozott sikert szeretteim koreben. Koszonet Mindenkinek erte! :-)

Hobbik

repules, pontloveszet, nyelvtanulas, utazas, motorozas...

Mióta főzök

Főiskolás koromban kollégista lettem. Rákényszerültem a főzésre, ami egyáltalán nem esett nehezemre. Sőt! Minél több ételt próbáltam ki, annál bátrabb és vállalkozóbb "szakács" lettem. Mostanra már nagyon sok jó, saját ízlésemre átformált recepttel büszkélkedem. Remélem minél többet meg tudok másokkal is osztani! :-)

A hely, ahol főzök

Ahol konyha és lehetőség van. :-)

Ars poetica a konyhában

Mindent ki kell próbálni egyszer! Lehet hogy soha többet nem fogod, de egyszer mindenképp! :-D

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!