Szia, kiváló recept ! Én ugyan nyúlcombbal csináltam mert azt kívántam de azóta ezt készítem ha dicsekedni akarok a szakácstudásommal mert mindenkinek nagyon ízlett :D
Cukor nélkül, szárított petrezselyemmel, kevesebb levessel és borral. Nagyon finom, de a kevesb lé ellenére is leves lett kissé. Elkészül máskor is.
Ph.
nagyon tetszik a receted, karácsonyra szeretném elkészíteni a szentestei menü egyik részeként. Egy olyan technikai jellegű kérdésem volna, hogy a szarvas húst előtte nem pácoltad be 1-2 napra? Csak lehártyázva került a fazékba, nem volt előkészítve?
Válaszodat előre is köszönöm és további -hasonlóan szép és biztosan finom- recepteket! :)
Kedves Dara!
Ne haragudj a kései válaszért! Pácolni nem pácoltam, viszont elkészítés előtt 3 órán keresztül ecetes vízben áztattam a húst (1l víz+1ek ecet), hogy teljesen megtisztuljon. Remélem tudtam segíteni!
Kellemes ünnepeket kívánok! :) Szaszy
Hozzászólások (5)
A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!
Kedves Szakácsunk!
Receptedet 2018. március 5-én kiemeltük cikkünkben: 8 nem mindennapi pörkölt vadhúsból
Üdvözlettel, NoSalty
Szia, kiváló recept ! Én ugyan nyúlcombbal csináltam mert azt kívántam de azóta ezt készítem ha dicsekedni akarok a szakácstudásommal mert mindenkinek nagyon ízlett :D
Cukor nélkül, szárított petrezselyemmel, kevesebb levessel és borral. Nagyon finom, de a kevesb lé ellenére is leves lett kissé. Elkészül máskor is.
Ph.
Kedves Szaszy,
nagyon tetszik a receted, karácsonyra szeretném elkészíteni a szentestei menü egyik részeként. Egy olyan technikai jellegű kérdésem volna, hogy a szarvas húst előtte nem pácoltad be 1-2 napra? Csak lehártyázva került a fazékba, nem volt előkészítve?
Válaszodat előre is köszönöm és további -hasonlóan szép és biztosan finom- recepteket! :)
Dara
Kedves Dara!
Ne haragudj a kései válaszért! Pácolni nem pácoltam, viszont elkészítés előtt 3 órán keresztül ecetes vízben áztattam a húst (1l víz+1ek ecet), hogy teljesen megtisztuljon. Remélem tudtam segíteni!
Kellemes ünnepeket kívánok! :) Szaszy