Mandula adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

17 éves korom környékén kezdtem el a konyhában aktívan tevékenykedni. Először muffinokat sütöttem, aztán már próbálkoztam bonyolultabb süteményekkel, egytálételekkel is. Aztán elkerültem otthonról, kollégiumba, ahol a különféle tepsis ételek és egyszerű sütemények jutottak főszerephez. Igazán gyakran persze azóta veszek fakanalat a kezembe, mióta saját konyhám van, szinte minden nap alkotok valamit. A főzés vált a kedvenc hobbimmá.:)

A hely, ahol főzök

mikor hol: saját konyhában, kollégiumi konyhában, az otthoni konyhában, kertben, táborhelyen...

Ars poetica a konyhában

Az igazán finom ételekhez nem elég az ételleírások mérnöki pontosságú követése. Érzésből lehet jót főzni, a lelkesedés az igazi fűszer.:)

További cikkek

Meglepő, de a krumpli elképesztően egészséges, ha jól készíted el

Jellemzően nagyon rossz híre van a krumplinak, és csak kevesen tudják, hogy ha nem zsírban vagy olajban tocsogva, esetleg két kiló vajjal készítik, nagyon is egészséges zöldségről van szó. Sőt, ha a tápanyagsűrűséget nézzük, a burgonya nagyon sok más, sokkal egészségesebbnek tartott zöldséget és gyümölcsöt is kenterbe ver.