Buttercup adatai

Rólam

Hobbik

néptánc, népzene, főzés

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Anyukám mellett a konyhában cseperedtem fel, ínyenc, nagyevő nagycsaládban. Aktívan kb. 2 éve főzök, szinte minden nap. 2012 tavaszától egy német étteremben dolgozom, szakácssegédként, sikerült elég sok "okosságra" itt is szert tennem. Azt még nem döntöttem el, hogy enni, vagy főzni szeretek jobban, de azt tudom, hogy szívből főzök és sok odafigyeléssel. Kb. egy éve egyszerűen a napi rutinom része az újabb és újabb ötletek szerzése, majd pedig kipróbálása.

A hely, ahol főzök

A saját, picike 2 főzőlapos tűzhellyel ellátott konyhám, (sütőm nincs, nem fér el legeslegnagyobb bánatomra), Az előző munkahelyemen is volt lehetőség kibontakozni, mert habár német étterem, magyarok dolgoztunk, és próbáltuk a német rántotthús-Schweinebraten klísét kicsit hazai ízekkel kiszélesíteni és megszerettetni. Nagyon sok fejtörést okoz, hogy nap mint nap mit "főzzek", merthogy nem süthetek. Próbálom minimálisra csökkenteni az olajan sülteket, és kicsit varázsolni a mikróban (bár utóbbit nem szívesen használom).

Ars poetica a konyhában

Csupán sóval és borssal is lehet nagyszerűt főzni.

További cikkek