KonyhaBoszi adatai

Rólam

Imádok sütni, főzni és persze enni :D Mostmár Páromon kívül a Kislányom is zsűrizi az elkészült finomságokat. :)

Hobbik

éneklés, zenélés, vers-novella írás, és természetesen főzés:):)

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

2011-ben költöztem össze a Párommal és el a szüleimtől, illetve a koleszból. Az egyévi gyorskaja- kúra után ráébredtem, hogy olcsóbb és finibb ha magam főzök, így belevágtam! Szóval 2012 tavasza óta főzőcskézek. :)

A hely, ahol főzök

Tágas, világos, kisgépekkel és eszközökkel jól felszerelt konyhában főzök, melyet magam rendeztem be. Tavasszal az ablakban fűszernövényeket és koktélparadicsomot nevelgetek.

Ars poetica a konyhában

Fő számomra, hogy az étel laktató, egészséges legyen, friss alapanyagokból készüljön, de ne kelljen egész nap főzőcskézni. Valamint a fűszerek! Imádom jól megfűszerezni az ételeket és kiemelni a fő motívumokat. :)

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!