Alcina Rose adatai

Rólam

A sütés-főzéssel csak 2012-ben kezdtem el foglalkozni. Az általam készített ételek 99%-a elsőre sikerült. :) Kezdeti sikereim arra ösztönöztek, hogy egyre bonyolultabb ételek elkészítésébe is bátran belefogjak. Szeretek új recepteket kipróbálni, már csak azért is, mert így mindig újabb dolgokat tanulok és tapasztalok meg. Gyűjtöm a jó recepteket és a tálalási ötleteket, mert szerintem fontos, hogy valami ne csak finom legyen, hanem jól is nézzen ki. :)

Hobbik

Festés, horgolás és szinte minden, ami kreatív hobby! :D

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

2012 óta.

A hely, ahol főzök

Otthon.

Ars poetica a konyhában

Jót csak jóból lehet főzni! A minőségi és friss alapanyagok elengedhetetlenek!

További cikkek

12 RAKOTTAS, ami ebédre vagy vacsorára is tökéletes

Elő a tepsit vagy jénait, és jöjjenek az izgalmas rétegek: mehet bele rengeteg zöldség, amennyit nem szégyellünk, tészta, krumpli, hússzeletek vagy darált verzió is, tejföl, tejszín, joghurt, de akár ezek vegán megfelelői is...és irány a sütő!