GPéter adatai

Rólam

Hobbik

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

2007-ben végeztem a Gundel Károly Vendéglátó Ipari Szakiskolában. Azóta és természetesen előtte is főztem/főzök.

A hely, ahol főzök

Még abban az évben kezdtem el dolgozni a Vapiano nevű gyorsétteremben. Nagyon hangulatos kis hely, ahol tényleg frissen és GYORSAN készülnek el látványkonyai jelleggel az ételek a vevő rendelésére. Ajánlom, hogy látogassatok el oda, nem fogtok csalódni! :) Azután kerültem át egy mexikói étterembe, amely Arriba Taqueria névre hallgat. Ez a hely is híres a friss ételekről és a gyors, kedves kiszolgálásról. A következő és eddíg utolsó munkahelyem egy közétkeztetési cég. Szerintem erről nem kell beszélnem. :) Szerettem ott dolgozni, ezzel nem is volt gond. Csak hát sz@rból várat senki se tud építeni. :) Azóta csak itthon főzőcskézek finomakat. :)

Ars poetica a konyhában

Fontosnak tartom, hogy a konyhában helyezzük előtérbe az egészséges étkezést. És én ez alatt nem azt értem, hogy együnk salátát, meg váljunk kecskévé, csupán azt, hogy a pörkölt alá nem kell fél kiló zsírt tenni, nem kell bele 20 deka só, és azt a szegény agyontápozott disznó húsát is meg lehet tisztítani a rajta lévő zsírtól. Imádom a fokhagymát, ez érződik is az ételekben. De szerencsére a család is így van vele, tehát ebből nincs gond. :)

További cikkek