Kandi02 adatai

Rólam

Konyha légköre mindig elvarázsol. Nekem az otthonosság illata, a konyha illata, a frissen sült sütemény illat . Ha van egy kis időm, rögtön azon töröm a fejem mit süssek. Szeretek kipróbálni új recepteket. Folyton kísérletezek és átalakítok. Nagyon szerettem gyermekkoromban a konyhában ülni, és nézni ahogy anyu süt- főz. És persze kuktáskodni. Próbáltam átvenni tőle a konyhai trükköket, és recepteket. Apu szerint ez sikerült is :) Ennek nagyon örülök! Most többnyire a családomnak sütök: / férj, és 2 fiúgyermek/. Imádom nézni ahogy jóízűen eszik az általam elkészített ételeket ! Fontosnak tartom az egészséges étkezést,így egy ideje cukor nélkül, vagy minimális cukorral és minimális liszttel készítem / minden ami mentes/.Ha liszt az bio durum, vagy zabpehelyliszt,esetleg fehér tönkölyliszt. Nekem ezek váltak be. Sikeres fogyás után szeretném tartani a súlyom,így aztán most cukormentesen készítem a sütiket, bon-bonokat. Most ezekkel kísérletezem. Sütésre az eritrit vállt be és a kókuszvirágcukor. Majd hamarosan jönnek ezek a receptek is,de azért a régi kedvenc sütijeim is szerettem volna megmutatni Nektek . Bár ezeket is meg lehet sütni megreformálva. Szinte minden receptet át lehet alakítani, Ajánlom bátran kísérletezzetek ti is egészséges alapanyagokkal. Bár néha sikerül egy :ronda, de finom kategória is, de ez azért nem szegi kedvem :-)

Hobbik

Sütés, főzés, fényképezés,rajzolás .

Saját weboldalam

Facebook oldalam

Instagram oldalam

Mióta főzök

Mindig szerettem a konyhában ténykedni. Kezdetben anyu mellett mint kukta ,/ vagy csak ülni, és nézni ahogy süt-főz / később már az én konyhámban, mint szakács.

A hely, ahol főzök

A saját konyhám .

Ars poetica a konyhában

Fontosnak tartom a házi készítésű ételeket, ami szívvel - lélekkel készül. Az egészséges étkezést, a jó minőségű alapanyagokat és a gusztusos tálalást :)

További cikkek